HBL Fotografie

 

Voor: Portret shoots; Familie shoots; Stillevens; Bedrijfs fotografie.

Onder het menu "Portfolio" zie je voorbeelden en informatie.

Stuur voor andere opties een email: hannie.berkers@gmail.com

 

Op alle diensten en leveringen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik op DEZE LINK om ze in te zien en/of te downloaden.

Reservering

Kijk in mijn Portfolio voor de verschillende mogelijkheden.

Powered by BreezingForms

HBL logo 2019Mijn naam is Hannie Berkers en ik woon in Heeze. Ik ben in 1958 geboren en ben in 1979 getrouwd met Hans Berkers. Samen hebben wij een leuk klein hondje: onze Junior.

Het fotograferen is begonnen als een hobby maar het is ondertussen nogal uit de hand gelopen. Ik heb diverse cursussen gevolgd op gebied van fotografie o.a. op de fotovakschool in Venlo. Ik ben op moment nog steeds met een cursus bezig bij het CVO in Belgiƫ.

Samen met mijn maatje Peter heb ik een expositie gehad in het verzorgingshuis in Heeze en in dorpshuis 't Perron, ook in Heeze. Daarna heb ik mijn stillevens mogen exposeren in Valkenhof te Valkenswaard en  mijn stillevens in Leenderhof in Leende. Die stillevens zijn mijn grootste passie maar daarnaast fotografeer ik ook Bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en Familie foto's. Ik hou er van om alles goed vast te leggen. Het liefst zou ik portretten doen maar met de nieuwe AVG wet is dat steeds moeilijker geworden. Wil jij ook een mooie foto's of heb je iets te vieren neem dan gerust contact met mij op.

 

Als fotograaf (vrijwilliger) ben ik actief bij:

 

Wil je meer van mij weten neem dan contact op. Mijn email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.