De spaghetti smash is een variatie op de bekende Cakesmash. Het is een feest voor het kind en de ouder (en de fotograaf). De shoot vindt meestal plaats als het kind 10 of 11 maanden is zodat de foto’s beschikbaar zijn als het kind echt 1 jaar wordt. Het is wel belangrijk dat het kind zelfstandig kan zitten.

Uit alle gemaakte foto’s maak ik een eerste selectie. De nabewerking neemt ongeveer 4 uur in beslag. Die selectie wordt jullie binnen 2 weken gepresenteerd zodat jullie zelf een selectie kunnen maken.

Voor meer info (bijv. de kosten) kun je onderstaand formulier invullen of mij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Hoe gaat zo’n spaghetti smash shoot?

  • - De studio wordt mooi versierd en ik zorg voor de spaghetti (met veel saus).
  • - Eerst worden dan wat foto’s gemaakt zonder spaghetti zodat de (bijna) jarige kan wennen aan de fotograaf en alle spullen.
  • - Dan krijgt de (bijna) jarige zijn of spaghetti. En daar mogen ze mee doen wat ze willen en ik maak daar dan foto’s van.
  • - Als we klaar zijn is er een mogelijkheid om het kind in bad te doen en daarna krijgt je kind zijn eigen schone kleren weer aan. Zorg dus voor schone kleren.
  • Stuur een bericht