Steampunk Natalie Nuyts

Hallo Ik ben Hannie Berkers en ik woon in Heeze. Ik ben in 1958 geboren en ben in 1979 getrouwd met Hans Berkers.

De liefde voor het vak probeer ik dan ook over te brengen op mijn scherm.

In het jaar 2000 kreeg ik bij mijn werkgever een bonus voor uitmuntend verrichte werkzaamheden. Van die bonus kocht ik mijn eerste digitale camera en begon met fotograferen van teamdagen en feestjes.

Sinds 2017 ga ik samen met mijn maatje Peter Verest naar CVO in Lommel om daar een opleiding fotografie te volgen. Na enige tijd kregen we de kans om ons eens te presenteren aan een wat breder publiek dan enkele familieleden en bekenden. We kregen de mogelijkheid om een expositie in te richten in het Woonzorgcentrum Nicasius in Heeze. De foto’s die we daar tentoonstellen vallen allemaal binnen het thema: HERKENNING. We hebben geprobeerd herkenbare plaatsten en gebouwen uit Heeze, Geldrop en Someren te laten zien en ook voorwerpen uit een redelijk verleden. Alle foto’s zijn zoals ze daar hangen te koop en van elke foto die verkocht wordt gaat er € 2,00 naar de Vrienden van Nicasius. Wij hopen op meerdere plekken onze fascinatie voor fotografie te mogen laten zien waarbij we proberen de bezoekers regelmatig te laten verwonderen over de schoonheid van Nederland en haar inwoners. Maar ook zijn we te benaderen voor persoonlijke opdrachten.

Plaats:                             Woonzorgcentrum Nicasius Heeze

Expositieoverzicht          vanaf 19 september t/m 16 januari

De foto’s zijn te koop zoals ze daar aan de wand hangen en omdat we het Woonzorgcentrum Nicasius willen bedanken voor de geboden mogelijkheid en wij ze een warm hart toe dragen gaat er van elke verkochte foto’s € 2,00 naar de Vrienden van Nicasius.

En zeg nou zelf waar kun je voor € 30,- een prachtig ingelijste herinnering kopen. De grotere afdrukken zijn helaas wat duurder maar nog altijd een koopje.

Mijn email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hannie berkers 20180204 1047795247