HBL kleinHBL Fotografie 

Voor: Portret shoots; Familie shoots; Stillevens; Bedrijfs fotografie; Interieur fotografie; Architectuur fotografie en Landschaps fotografie.

Onder het menu "Portfolio" zie je voorbeelden en informatie.

Stuur voor andere opties een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Mijn naam is Hannie Berkers en ik woon in Heeze. Ik ben in 1958 geboren en ben in 1979 getrouwd met Hans Berkers. Samen hebben wij een leuk klein hondje: onze Junior.

Het fotograferen is begonnen als een hobby maar het is ondertussen nogal uit de hand gelopen. Ik heb diverse cursussen gevolgd op gebied van fotografie o.a. op de fotovakschool in Venlo, en bij CVO in Belgie.

Samen met mijn maatje Peter heb ik een expositie gehad in het verzorgingshuis in Heeze en in dorpshuis 't Perron, ook in Heeze. Daarna heb ik mijn stillevens mogen exposeren in Valkenhof te Valkenswaard en in Leenderhof in Leende. Die stillevens zijn mijn grootste passie maar daarnaast fotografeer ik ook Bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en Familie foto's. Ik hou er van om alles goed vast te leggen. Het liefst zou ik portretten doen maar met de nieuwe AVG wet is dat steeds moeilijker geworden. Wil jij ook een mooie foto's of heb je iets te vieren neem dan gerust contact met mij op.

Als fotograaf (vrijwilliger) ben ik actief bij:

Advertenties