Huub v.d. Linden

Enige tijd geleden mocht ik foto's maken van de artikelen die verkocht worden door Huub v.d. Linden. Het gaat daarbij vooral om sfeer artikelen. Hieronder 'n tweetal screenshots van de website waar de artikelen te koop aangeboden worden. Als je klikt op de afbeelding dan kom je op de pagina op de website van Amazon.

 Schermafbeelding 2023 02 18 om 14.30.01
Schermafbeelding 2023 02 18 om 14.29.51

 

Ballast LinkedIn
Ballast-Nedam

In augustus 2022 ben ik weer voor Ballast-Nedam op pad geweest. Ik heb foto's gemaakt van het project "Ven & Heide" in Etten-Leur. Op LinkedIn is door Ballast-Nedam  daarover een artikel geplaatst met 'n filmpje samengesteld met mijn foto's. Als je op de screenshot klikt dan opent het bericht en kun je het filmpje bekijken.

Werk voor gemeente Heeze-Leende

Sinds kort worden in Heeze tijdelijk asielzoekers opgevangen in sporthal "De Pompenmaker". In opdracht van de gemeente heb ik foto's gemaakt van het inrichten van de sporthal en de ontvangst van de asielzoekers. Een deel van die foto's is verwerkt in 'n nieuwsbrief. De foto's laten de kop van de nieuwbrief zien maar als je klikt op de foto dan kun je 'n pdf van de hele nieuwsbrief bekijken.

Een overzicht van de foto's kan ook hier bekeken worden: Galerij Noodopvang

Nieuwsbrief Gemeente AsielzoekeropvangNieuwsbrief nr. 1Nieuwsbrief Gemeente Asielzoekeropvang 2Nieuwsbrief nr. 2Nieuwsbrief Gemeente Asielzoekeropvang 3Nieuwsbrief nr. 3Nieuwsbrief Gemeente Asielzoekeropvang 4Nieuwsbrief nr. 4

Mijn foto in Zoom 


Mijn foto in Zoom-Lightpainting en daar ben ik super trots op. KLIK HIER